Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дженифър Лорънс: Думата "дебел" трябва да се забрани в телевизията със закон!

Дженифър Лорънс: Думата "дебел" трябва да се забрани в телевизията със закон!

Според актрисата Дженифър Лорънс, освен цигарите, алкохола и цинизмите, обидите също трябва да се регулират, когато става дума за медии. Критиките относно външния вид на жените трябвало да се рафинират така, че да не съдържат оскърбителни думи.

Според актрисатаДженифър Лорънс, освен цигарите, алкохола и цинизмите, обидите също трябва дасе регулират, когато става дума за медии. Критиките относно външния вид нажените трябвало да се рафинират така, че да не съдържат оскърбителни думи.Според Лорънс, тази тенденция кара младите хора да копират агресивнотоповедение към по-невзрачните си връстници. „Ако искаме децата ни да не сатолкова жестоки, самите ние не трябва да им показваме жестокостта си,“ добавиоще Лорънс пред АВС.

След катоневеднъж самата Лорънс е отнасяна към списъка с „пълничките“ актриси на Холивуд,звездата от „Игри на глада“ зае позицията на защитник на сочните форми. В неедно интервю тя е казвала, че се гордее с фигурата си и не би направила никаквапромяна по нея, ако това не се налага за работата й.

Сега обаче дамата стига още по-далечкато се обявява за пореден път срещу пиперливите коментари, излъчвани потелевизията. „Медиите трябвада поемат отговорност за ефекта, който имат върху младите хора, върху онезимомичета, които гледат тези телевизионни предавания и от тях се учат как даобщуват и как да са готини.“ Така актрисата обясни позицията си.

Наскоро Лорънс нападна и "жълтите" предавания, както и модната критика, излъчвана по телевизията. Според нея освен обидно за обекта на обсъждане, грубото отношение на коментаторите оказва силен ефект върху подрастващите.

Дженифър Лорънс еносителка на Оскар и Златен глобус за ролята си в „Наръчник на оптимиста“,както и множество награди за участието си в „Игри на глада“. Актрисата е всписъка на „Най-влиятелните личности“ на сп. „Time“

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега