Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Димчо Михалевски уважи празника на Свети Влас, гарантира подкрепа за общините

Димчо Михалевски уважи празника на Свети Влас, гарантира подкрепа за общините

Водачът на листата на Коалиция за България в Бургас инж. Димчо Михалевски бе гост на Свети Влас по случай празника на града. Заедно с кандидат-депутата Виктор Атанасов и членове на общинската организация на БСП поздравиха много от жителите с празника.

Водачът на листата на Коалиция за България в Бургас инж. Димчо Михалевски бе гост на Свети Влас по случай празника на града.  Заедно с кандидат-депутата Виктор Атанасов и членове на общинската организация на БСП поздравиха много от жителите с празника.

Двамата кандидат-депутати присъстваха на  тържествената програма, а преди това проведоха среща с кмета на Св. Влас Иван Николов.Кметът подчерта, че в последните години градът се превръща във все по-предпочитана дестинация за туризъм, като в летните месеци населението заедно с туристите нараства на 80 000 души.

Николов призова Михалевски да бъде силно лоби на Бургаски регион в Народното събрание и да подкрепя местната власт при изготвянето на проекти и кандидатстването по програми. Водачът на листата увери, че общините в областта, без значение от партийната принадлежност ще имат силна подкрепа.

„За разлика от ГЕРБ, които деляха кметовете на наши и ваши, ние сме доказали, че можем да работим с всеки в името на хората и развитието на региона”, подчерта водачът на червената листа. Михалевски увери, че с програмата си за брегоукрепване на Черноморието много от проблемите с крайбрежната ивица ще бъдат решени. Това ще позволи и решаване на въпросите с рибарските пристанища и заслони, ще повлияе положително  на инвестиционния процес. 

Димчо Михалевски представи и акцентите от програмата за региона, предвиждаща създаване на  изнесена структура със седалище в град Бургас на Агенцията по туризма, която да поеме и категоризацията на туристическите обекти.Особено важно за местните власти и бизнеса е предоставяне от държавата на общините на инфраструктурата и обществените площи в курортните комплекси.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега