Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Днес е Световният ден на мечтите

Днес е Световният ден на мечтите

На днешния 25 септември посрещаме Световния ден на мечтите. Инициативата е на три млади дами от САЩ, които търсят начин да вдъхновят хората да преследват целите си.

На днешния 25 септември посрещаме Световния ден на мечтите. Инициативата е на три млади дами от САЩ, които търсят начин да вдъхновят хората да преследват целите си. Те обединяват сили в създаването на оазис на идеите и начините за изпълнението им, който прераства в ежегодна септемврийска традиция.

Организаторите подканват да споделим мечтите си с близки, приятели, в социалните мрежи или в платформата на инициативата, да потърсим морална и финансова подкрепа. Темата тази година е “Ефектът на мечтите”.

Мисията на Световния ден на мечтите е да върне въображението и смелостта в съвременното общество. Там, където хората са креативни и търсят начини да подобрят своя живот и този в общността, в която живеят, има прогрес, смятат Дани, Джулиет и Лоурън.

Според тях, постигането на малките мечти на всеки от нас може да се превърне в тласък към постигането на големите мечти на света - побеждаване на глада и бедността, щастие и здраве за всички, борба с климатичните промени. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега