Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Днес е международният ден на мигрантите

Днес е международният ден на мигрантите

Целта на днешния ден е да покаже, че те могат да допринесат за културното, икономическото и социалното развитие на страната приемник

Днес е международният ден на мигрантите. Той фигурира в календара на ООН от декември 2000 година. Иницииран е десет години след като световната организация приема международната конвенция за защита на мигрантите и техните семейства.

Историята на отбелязването на Деня на мигрантите датира още от 1997-ма година, когато филипински и други азиатски мигранти започват инициативи на датата 18-и декември. Целта им - да покажат, че с честен труд и спазване на законите те могат да са пълноправни членове на новото си общество.

Макар в днешно време миграционният натиск да представлява сериозна опасност за националната сигурност на редица страни по света, ООН не спира да посвещава днешния ден на справедливото отношение към “пришълците”.

Целта на днешния ден е да покаже, че те могат да допринесат за културното, икономическото и социалното развитие на страната приемник и заслужават същите права и отношение като коренното население на всяка държава. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега