Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Днес започва Summer Festival Burgas

Днес започва Summer Festival Burgas

Отново програмата на феста ще включва и благотворителни инициативи. Отделено е пространство за "Благотворителен базар", където всеки може да донесе дрехи, които вече не носи.

Днес започва Summer Festival Burgas - четвъртото издание на фестивала на ръчната изработка. Темата отново е ”Направено с ръце и от сърце”, а залите на Експоцентър “Флора” пак ще бъдат изпъстрени с разнообразна палитра от дрехи, аксесоари и сувенири.

В залите на експозиционния център място ще намерят ръчно изработени и произведени козметика, грим, свещи, храни, бижута, аксесоари, дрехи, обувки, чанти, картини, декор, макети, плетива, музикални инструменти и много други. Сред най-интересните артикули тази година се открояват чанти от грамофонни плочи, мини китари, бижута в сфера.

Предвиден е кът за апетитни и полезни храни и напитки: кафе специалитети, суши, прясно изпечени кроасани и мъфини, вегетариански лакомства и сладкиши, малиново вино и други. Специално подбран DJ ще се погрижи за настроението, така че изложението да се превърне в истинско лятно парти край морето.

Отново програмата на феста ще включва и благотворителни инициативи. Отделено е пространство за "Благотворителен базар", където всеки може да донесе дрехи, които вече не носи. Те трябва да бъдат здрави и в добро състояние. Дрехите ще се продават на цени 5, 10 и 15 лева. Цялата събрана сума ще бъде дарена на домове за хора и животни, които се нуждаят от помощ.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега