Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Днес ни очаква заоблачаване, на много места ще превали краткотраен дъжд

Днес ни очаква заоблачаване, на много места ще превали краткотраен дъжд

Температурите ще започнат да се понижават. Максималните ще бъдат предимно между 31 и 36 градуса.

Днес ни очаква заоблачаване. Преди обяд времето ще бъде предимно слънчево, но около и след пладне ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На много места ще превали краткотраен дъжд, придружен от гръмотевици. Има условия за градушки. Вятърът ще е слаб до умерен от северозапад. Температурите ще започнат да се понижават. Максималните ще бъдат предимно между 31 и 36 градуса, прогнозират от НИМХ към БАН, цитирани от ИА "Фокус".

Въпреки започващото "захлаждане", днес все още ще има райони с опасно високи температури. Жълт код за жега е обявен за 9 области в страната. Предупреждението е в сила за областите Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, Кърджали, Стара Загора, Хасково, Ямбол и Сливен. Там времето ще се задържи горещо, с максимални температури от 35 до 38 градуса.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. В следобедните часове, главно над северното крайбрежие ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максимални температури между 27 и 30 градуса. Температурата на морската вода е 23-27 градуса, на север от н. Калиакра е 16 градуса. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Над планините до обяд ще е предимно слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали и прегърми. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на 1 200 метра ще е около 26 градуса, на 2 000 метра – около 19 градуса.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега