Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Днес обявяват "Най-добрия град за живеене" за 2014-а

Днес обявяват "Най-добрия град за живеене" за 2014-а

Днес ще стане ясно кой е "Най-добрият град за живеене в България" за 2014-а година според класацията, организирана от Дарик радио и вестник "24 часа". Призът за първенеца сред градовете ще връчи държавният глава - Росен Плевнелиев.

Днес ще стане ясно кой е "Най-добрият град за живеене в България" за 2014-а година според класацията, организирана от Дарик радио и вестник "24 часа". Призът за първенеца сред градовете ще връчи държавният глава - Росен Плевнелиев.

Днес ще бъдат раздадени и награди в категориите  „Бизнес град“, „Зелен град“, „Град герой“, „Хай-тек град“, „Парти град“, „Красив град“, „Перспективен град“, „Исторически град“ и „Най-добър град за живот на младите“. Церемонията ще се състои в 14 часа, в зала 8 на НДК.

Припомняме Ви, че тази година в класацията участват 27-те областни града в страната. Те ще бъдат оценявани по специални критерии, сред които обемът на инвестициите в инфраструктурни проекти през 2014 г. и предстоящи за реализация проекти през 2015 г.; екологично състояние на града; възможност за спорт в града; безработица; раждания и др.

До 10-и март в читателската класация интернет потребителите наредиха като първенец град Русе (през платформата на Дарик) и Пловдив (в сайта на "24 часа"). Бургас зае второ място с 33 374 гласа (почти 11 000 по-малко от Русе) и 18% от вота (на 1% от водача в класирането - Пловдив).

Досега призът "Най-добър град за живеене в България" е печелен от Бургас (3 пъти), Варна и София (по 2 пъти) и веднъж от Велико Търново. В миналогодишното издание първото място си поделиха Бургас и Велико Търново.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега