Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

До 20% по-евтини нощувки по зимните ни курорти през януари

До 20% по-евтини нощувки по зимните ни курорти през януари

Ново поевтиняване се очаква след 1-ви февруари, макар туристопотокът да продължава да расте в сравнение със същия период на миналата година.

След пиковия сезон около Коледните и Новогодишните празници, хотелиерите по зимните ни курорти свалиха цените с до 20%, пише в-к "Стандарт". Ново поевтиняване се очаква след 1-ви февруари, макар туристопотокът да продължава да расте в сравнение със същия период на миналата година.

В зимните ни курорти продължават да се стичат както нашенци, така и гости от съседните Сърбия, Македония и Гърция, както и туристи от Великобритания, Русия и Украйна. По празниците хотелиерите отчетоха и ръст на посетителите от Турция, Румъния и Холандия. Въпреки това, преобладаващата част от туристите са били българи.

Традиционно след празничните дни хотелите свалят цените за нощувка с 10-30%. В момента двойна стая, плюс закуска, в тризвездните хотели върви по средно 80 лева. В четиризвездните същата услуга струва над 100 лева. Малките семейни хотели пък предлагат нощувка със закуска срещу 25-30 лева на човек.

След 21 януари, когато е ваканцията за ученици и студенти в Турция, очакваме много турски туристи, увери председателят на Съюза на туристическия бизнес Малин Бистрин. Все по-примамливи са и пакетите с нощувки и добавени екстри като лифт карта, СПА процедури и др.

5-дневни почивки в Пампорово, включващи карти за лифт, например, могат да се намерят и за 400 лева. Популярни са и All Inclusive офертите, които предлагат пълен пансион и лифт карта срещу сумата между 109 и 134 лева на вечер.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега