Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

До дни става ясно официалното лого на кампанията "Бургас 2019"

До дни става ясно официалното лого на кампанията "Бургас 2019"

Гласувайте за лого на кандидатурата на Бургас за културна столица 15 са финалистите в конкурса за лого на кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата.

Гласувайте за лого на кандидатурата на Бургас за културна столица 15 са финалистите в конкурса за лого на кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата. След броени дни едно от тях ще стане официалният символ на инициативата „Бургас 2019“. Решението, кое ще е то, е в ръцете на публиката.

От днес до 21 ноември, включително, всеки, който желае, може да даде своя глас за логото си фаворит на страницата 2019.burgas.bg. Един човек може да гласува само за едно предложение и само по веднъж. В сайта логата-финалисти са представени всяко в отделна галерия, включващи всички предоставени от авторите им материали – варианти на български и английски език, развита концепция, където има такава. 15-те проекта, стигнали до финалния кръг на конкурса, са избрани измежду 153 предложения от 7-членна комисия, включваща художници, графични дизайнери, специалисти в сферата на културата, медиите, рекламата, пиар.

Членовете на журито дадоха своите оценки (от 1-най-ниска до 5-най-висока) независимо един от друг, като общата оценка за всяко едно лого беше формирана като сбор от индивидуалните. Поради незначителна разлика в резултатите (по-малка от 0,5 точки) беше решено до финалния кръг да бъдат допуснати първите 15 лога в класацията, а не 10, както беше обявено първоначално.

По този начин и публиката ще има възможност за по-голям избор. Община Бургас благодари на всички 76 участници, които се включиха в конкурса и по този начин показаха съпричастност към каузата „Бургас 2019“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега