Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

До края на ноември температурите остават ниски, но сняг не се очаква

До края на ноември температурите остават ниски, но сняг не се очаква

Тази седмица предстои краткотрайно затопляне. В петък ще се появи вятър от юг-югозапад, който ще повиши температурите с няколко градуса.

Тази седмица предстои краткотрайно затопляне. В петък ще се появи вятър от юг-югозапад, който ще повиши температурите с няколко градуса. В неделя живакът ще достигне между 8 и 13 градуса, но след това ни очаква ново захлаждане. Това съобщи дежурният синоптик в НИМХ на БАН Красимир Стойчев в ефира на Нова телевизия.

"В неделя максималните температури ще са между 8 и 13 градуса, а в началото на следващата седмица ще започнат да се понижават, а към средата на следващата седмица ще са между 4 и 9 градуса. От 26 ноември до края на ноември времето ще е облачно, а температурите ще са близки до климатичните норми", коментира още Красимир Стойчев.

Като цяло, оставащите дни до края на ноември се очертават студени. Ще бъде облачно, като ще има и дъжд. Снежинки, обаче, се очакват само в планините, на височина над 1 000 метра. В равнинните части на страната прогнозите не показват сняг и в началото на декември. Дали ще имаме снежна Коледа вероятно ще научим най-рано в началото на новия месец.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега