Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

До лятото отварят подземния паркинг на пл. "Кирил и Методий" в Бургас

До лятото отварят подземния паркинг на пл. "Кирил и Методий" в Бургас

Един от най-проточилите се проекти в Бургас - подземният паркинг на пл. "Св. Св. Кирил и Методий", трябва да приключи до началото на лятото. Съоръжението ще влезе в експлоатация преди настъпването на летния сезон. Такива са очакванията на инвеститорите, пише в-к "24 часа". По последни данни, по-голямата част от площада трябва да бъде отворена до Великден.

Един от най-проточилите се проекти в Бургас - подземният паркинг на пл. "Св. Св. Кирил и Методий", трябва да приключи до началото на лятото. Съоръжението ще влезе в експлоатация преди настъпването на летния сезон. Такива са очакванията на инвеститорите,  пише в-к "24 часа". По последни данни, по-голямата част от площада трябва да бъде отворена до Великден.

Довършителните работи обаче повдигнаха нови въпросителни. Причината е аварийно стълбище и асансьорните клетки за хора с двигателни проблеми, които според някои се намират прекалено близо до сградата на СОУ "Кирил и Методий". Обектът се намира на 4 м от сградата на близкото училище и е с височина около 4,20 м, уточниха от Общината. В него ще се намират и всички въздуховоди за вентилация.

През последните дни на метри от СОУ "Кирил и Методий", върху самия площад изникна масивна бетонна конструкция. Заради нея общинският съветник Стефан Цинцарски изпрати запитване до кмета Димитър Николов, тъй като постройката се намира твърде близо до учебното заведение. Оказа се, че съоръжението

"Според мен 4 метра е твърде малко разстояние, все пак ще изчакам официалния отговор и ще го консултирам с наши специалисти, коментира общинският съветник Стефан Цинцарски.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега