Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Добрата новина стремително си пробива път в ежедневието на поморийци

Добрата новина стремително си пробива път в ежедневието на поморийци

С над 110 % се увеличи посещаемостта на сайта на Община Поморие през изминалите две седмици. Обект на анализ беше стартът на новата рубрика „Добрата новина”, чиято цел е да предизвика усмивка и добро настроение в началото на всеки един от забързаните делнични дни.

С над 110 % се увеличи посещаемостта на сайтана Община Поморие през изминалите две седмици. Обект на анализ беше стартът нановата рубрика „Добрата новина”, чиято цел е да предизвика усмивка и добронастроение в началото на всеки един от забързаните делнични дни.

„Въпреки че доброто е навсякъде около нас,усещането е, че трябва да се борим за него. Това е така, защото лошото, пошлото,злото много по-лесно привличат вниманието ни, лесно ни завладяват и пречупватзаобикалящия ни свят през собствената си призма. Вглъбени в рутината на деня,лесно допускаме чужди впечатления да владеят собствените ни хоризонти. Всекиможе да промени това!

Желая на моите съграждани да са позитивни, креативни и доволниот живота си, за да могат по-лесно да виждат и чувстват добротата наоколо. Самодобър, успял и удовлетворен от себе си човек, може да бъде пример и приносителна доброто. Добрата новина е нашата „бяла лястовица”, устремена към щастието ичовещината, които осмислят ежедневието ни.”, коментира кметът Иван Алексиев,който е инициатор на идеята.

Данните от анализа сочат значителен интерескъм новата рубрика по брой уникални посещения. Не по-малък е и интересът всоциалните мрежи и медии, които подкрепят и споделят инициативата. Усмивката еизбор!Община Поморие напомня, че всеки би могъл да сподели„Добра новина”, постижение или просто красив момент от забързаното ежедневие наe-mail: dobrata_novina@abv.bg, като не забравя да приложи снимка стекст и автор.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега