Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Доброта между страниците

Доброта между страниците

Невероятната история за една книга, една бележка и един случаен акт на доброта към непознат.

27-годишната Ашли от Мисури едва ли ще забрави този априлски ден, в който напълно непозната не само стопли сърцето й, но и я подтикна към това самата тя да бъде по-добра.

На 28-и април младата жена отишла, както обикновено, да напазарува. Чакайки на касата се загледала в книга за популярна психология от типа "помогни си сам". И понеже с приятели сключили предизвикателство да четат по 10 страници на ден, а отзивите за томчето били добри, Ашли си купила книгата.

Когато се прибрала, я прелистила, но се наложило да стане от дивана за нещо. Като оставила книгата, от нея изпаднала 5-доларова банкнота. Освен нея, между страниците имало и бележка:

"Днешният ден беше труден за мен. Реших, че бих могла да усмихна нечий друг с малка изненада. Купи си кафе. Или поничка. Или маска за лице. Погрижи се за себе си. И помни, че си обичана, прекрасна, силна!
С любов: Лиса".

Авторката на това послание остава анонимна. Но Ашли споделя снимка на книгата, бележката и банкнотата, с надеждата този случаен акт на доброта към непознат да вдъхнови и други да го направят. А популярността на кадъра дава надежди това да се случи.

Пред ВВС 27-годишната жена разказа, че самата тя започнала да се стреми към това да прави добро. Подарила заредена с пари карта на приятел, който се намирал в трудно положение. Освен това купила кафе за човек, който чакал на опашката в кафенето зад нея. Скрила друга карта с пари в библиотеката.

"Реших да придружа тези подаръчета с бележка, която подписах с думите, които Лиса написа на мен: И помни, че си обичан/а, прекрасен/а, силен/а!", разказва Ашли.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега