Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Допълнително осветление и нови камери на възлови места в Слънчев бряг

Допълнително осветление и нови камери на възлови места в Слънчев бряг

“Слънчев бряг” АД активно подготвя комплекса за новия летен сезон. Акционерното дружество, което със собствени средства финансира всички дейности по поддръжката на инфраструктурата, не е склонно да прави компромиси със сигурността на туристите – тя е приоритет.

“Слънчевбряг” АД активно подготвя комплекса за новия летен сезон. Акционернотодружество, което със собствени средства финансира всички дейности поподдръжката на инфраструктурата, не е склонно да прави компромиси съссигурността на туристите – тя е приоритет.

След поредица от срещи с полицията иорганите, организиращи и осъществяващи контрола на територията на комплекса,дружеството насочва усилията си към монтирането на допълнително осветление поцентралните алеи и контролно-пропускателните пунктове. Усъвършенства се систематаза видеонаблюдение, което има решаващо значение за намаляване на криминалнитепрестъпления в курорта.  

"Преди началото на всеки сезон задължителноизвършваме цялостна рехабилитация на уличното осветление. През тази годинаусилията ни са насочени към  осветлениетопо Алея 1, където подменяме осветителните тела, изправяме стълбове и гибоядисваме, осветяваме допълнително по-тъмните отсечки", уточняваизпълнителният директор Златко Димитров. 

Ръководството отчете, че входовете към комплексане са достатъчно светли през нощта, а това е решаващо за сигурността на гостите.Заради това се влагат повече средства в осветителни тела. Вече се поставят допълнителнилампи и към входовете на някои хотелски комплекси. Отговорно се подхожда къмпрепоръките на органите, които осъществяват контролния режим. С тази цел се инвестирав облагородяване и по-силно осветяване на входовете към възловите КПП-та:„Есперанто”, „Свежест”, „Карлово”, „Емона” и „Арда”.

Подменят се абсолютновсички камери за видео наблюдение към тях с нови, с висока резолюция и свъзможност за нощно заснемане. На възловите места специално се оформят нови тротоарии живи плетове. По плажа има определени участъци с концентрация накриминални престъпления и препоръката на полицията е те да не бъдат тъмни. Иматехнически трудности, но въпреки това «Слънчев бряг» ще положи усилия пилотнода осигури и монтира осветителни стълбове във всички проблемни участъци.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега