Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Досадникът" за втори път на бургаска сцена през февруари

"Досадникът" за втори път на бургаска сцена през февруари

След грандиозния успех в Бургас на пиесата ”Досадникът”, “Арт Ателие” покани култовата френска комедия за втори път. През декември стотици бургазлии бяха дошли да видят представлението, което събира на една сцена известни актьори от най-популярните ТВ предавания и филми. Залата на ДНА се оказа малка, за да побере всички желаещи.

След грандиозния успех в Бургас на пиесата  ”Досадникът”, “Арт Ателие” покани култовата френска комедия за втори път. През декември стотици бургазлии бяха дошли да видят представлението, което събира на една сцена известни актьори от най-популярните ТВ предавания и филми. Залата на ДНА се оказа малка, за да побере всички желаещи.

Затова Маруся Русева, благодарение на която най-добрите пиеси достигат и до нашия град, е извикала актьорите на “бис”. Този път Александър Кадиев, син на Катя Евро, Мариан Бачев от “Шоуто на Слави”, Александър Сано – Среброто, познат ни като Косъма от „Под прикритие”, Петьо Петков – Шайбата от “Комиците”, големият Сашо Дойнов и младият, но изключително талантлив, Михаил Петков от пернишкия театър ще се качат на сцената на бургаската Опера. Представлението ще бъде на  1 февруари от 19:00 часа.

Действието в пиесата се развива в хотелска стая, където наемният убиец Ралф Милано подготвя ликвидирането на ключов свидетел в процес. В съседната стая Франсоа е на път да се самоубие, заради това, че съпругата му го е напуснала. Ралф е професионалист… човек, който знае какво прави… а за работата си получава пари. Франсоа е вечният губещ в живота. Той няма достатъчно здрав разум, нито пък силна воля, затова е готов да посегне на живота си. Но въпреки всичко, този нещастник има един талант… непоправим досадник е.

Началото изглежда мрачно и има всички предпоставки на сцената да се разиграе трагедия, но режисьорът Богдан Петканин поставя героите в редица комични ситуации. Режисьор на пиесата е Богдан Петканин, известен ни с безспорния хит на сезона-„Спанак с картофи” , а бургазлии го помнят  и от  „Горката Франция”. Постановката е копродукция на Драматичен театър Перник, който събра на една сцена Асен Блатечки и Калин Врачански в „За мишките и хората”, и Театрална формация Мелпомена, която има зад гърба си касови постановки като „Вражалец”, ”Големанов”, ”Благородния испанец” и др.

Билети ще се продават на касата на Операта от 14 януари или на тел. 0894/898-098 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега