Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дрога, а не ревност е причина за убийството на хубавата Мария

Дрога, а не ревност е причина за убийството на хубавата Мария

Забележка за дрога е причината за смъртта на 30-годишната Мария Златанова, а не ревност. Това заяви братът на зверски закланата жена в Слънчев бряг, пред в. "24 часа".

Забележка за дрога е причината за смъртта на 30-годишната Мария Златанова, а не ревност. Това заяви братът на зверски закланата жена в Слънчев бряг, пред в. "24 часа". "Сестра ми е убита за отмъщение, тъй като преди месец направила забележка на бившия полицай Михаил Менашки и приятелката му Маргарита. Празнували рождения й ден в бара на хотел "Гларус", друсали се", коментира Георги минути след като погреба сестра си.

30-годишната жена бе погребана в старите гробища в Асеновград, откъдето е семейството й по майчина линия. Тялото й бе положено в гроба на Георги Благоцев, вуйчо на покойната й майка Фани.

По думите на Георги Мария никога не е имала връзка с Менашки: “Той ходеше с Маргарита. Конфликтът със сестра ми е заради забележката й за дрогата”, разказа покрусеният мъж. От партито насам Маргарита непрекъснато настоявала Михаил “да накаже” Мария.   “Наскоро ходил да тормози сестра ми в заведението, настоявал да се срещне с нея и да говорят, но другите барманчета я спасили. Е, наказа я”, трепери Георги Златанов.

Той научил от разследващите, че в дома на Менашки са намерени амфетамини, както и че ножът, с който е убита сестра му, принадлежи на Маргарита. “Ще искаме доживотна присъда, дано случаят да не бъде потулен”, надява се Георги.

Младият мъж вече е наел адвокати, които да се борят за справедливо наказание на убиеца. “И до живот да лежи, детето ми няма да се върне”, сподавя сълзите си почерненият баща на Мария и Георги - Димо. Научил за станалото по телефона, след като синът му отишъл да прибере тялото на сестра си от моргата в Бургас. Последно Димо, който живее в Самоков, се видял с дъщеря си в началото на сезона. Било дни преди да замине на работа в хотел “Гларус” като управителка на двата бара.  

Никога не е имала връзка с този полицай, категоричен е и бащата. Първи преди процесията пристигна вуйчото на приятеля на Мария - Симеон Куминков. Мъжът носеше букет от 30 рози, на колкото години е покойната. 18-годишният футболист от ФК “Несебър” също пострада при инцидента в Слънчев бряг, тъй като се опитал да защити приятелката си. Симеон е в болница с рана на ръката. “Не са добре нещата, има дренаж. Раната не зараства и се възпалява, защото ножът е бил замърсен”, притеснен е вуйчото.

“Ще го убия тоя изверг, ще си купя пистолет и ще го застрелям”, зарида на гробището една от приятелките на Мария. За погребението пристигнаха близо 60 души. Сред тях бе лелята на Мария - шампионката по шахмат Румяна Гочева, както и манекенът от Бургас Али Алиев. Мария бе положена в отворен бял ковчег. Лицето й бе открито, а тялото обсипано с цветя. Веднага след катафалката паркира софийско “Рено Еспейс”, от което приятели свалиха красив венец. На лентата бе написано: “Оставаш завинаги в сърцето ми! Симеон”.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега