Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дъжд ще вали над Западна и Централна България

Дъжд ще вали над Западна и Централна България

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево.

Днес преди обяд над североизточната половина ще бъде предимно слънчево, а над югозападната щеима разкъсана облачност, значителна над планинските райони, където все още ще превалява дъжд, но в процесна спиране.

След обяд и преди полунощ над Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовнаоблачност и на много места там ще има краткотрайни, временно интензивни валежи, придружени сгръмотевици и временно усилване на вятъра. Максималните температури ще бъдат между 20 и 25 градуса, прогнозират от НИМХ към БАН, цитирани от ИА "Фокус".

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, след обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще остане без валежи. Максималните температури ще са 22-24 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.Температурата на морската вода е 17-19 градуса.

Над планините преди обяд ще има разкъсана облачност, значителна над Рило-Родопската област, където всеоще ще превалява дъжд. След обяд и преди полунощ ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност.

Намного места ще има краткотрайни валежи и гръмотевични бури. Значителни ще са явленията в Рило-Родопската област. Ще духа умерен, по високите и открити части и силен вятър от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 13 градуса, на 2000 – около 7 градуса.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега