Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дядо Коледа и Снежанка ще съдийстват на баскетболен мач

Дядо Коледа и Снежанка ще съдийстват на баскетболен мач

Коледният дух ще завладее на 15 декември спортна зала "Бойчо Брънзов". Тази неделя ръководство, треньори и бивши баскетболисти на БК "Делфин" предизвикват в приятелски дуел своите наследници на терена- сборна формация от настоящи състезатели на клуба- младежи, юноши старша и кадети. С тази нестандартна инициатива ръководството на БК "Делфин" поздравява всички бургазлии с настъпващите Коледни и Новогодишни празници.

Коледният дух щезавладее на 15 декември спортна зала "Бойчо Брънзов". Тази неделяръководство, треньори и бивши баскетболисти на БК "Делфин"предизвикват в приятелски дуел своите наследници на терена - сборна формация отнастоящи състезатели на клуба - младежи, юноши старша и кадети.С тазинестандартна инициатива ръководството на БК "Делфин" поздравявавсички бургазлии с настъпващите Коледни и Новогодишни празници.

По покана напрезидента на клуба Евтим Банев специално от далечна Лапландия в Бургас щепристигнат Дядо Коледа и Снежанка. Въпреки претоварения си график двамата сесъгласиха да бъдат рефери на звездния мач. Естествено, те ще бъдат придружаваниот своите верни помощници- джуджетата, които ще седнат на съдийската маса.

И щом внавечерието на големия християнски празник - Коледа, най-желаните гости отмалки и големи са тук, бъдете сигурни, че подаръци ще има за всеки от сърце.

Индивидуалнинагради ще получат обявените за най-добър играч и реализатор в мача. Изненадище има за прохождащите в баскетбола 8-9-годишни състезатели, които щедемонстрират какво са научили през годината. На полувремето награди ще има и занай-сръчните и най-бързите в щафетните игри. В списъка на Дядо Коледа е включенаи нейно величество Публиката.

Предколедната"Вечер на делфините" ще завърши с коктейл, на който състезатели игости ще се повеселят.Датата и мястотона срещата са неделя - 15 декември, от 16.30 часа, спортна зала "БойчоБрънзов", веднага след края на регионалния турнир по баскетбол за12-годишни момчета.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега