Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Евакуират принудително варналии, отказващи да напуснат порутени домове

Евакуират принудително варналии, отказващи да напуснат порутени домове

Принудително ще бъдат евакуирани варненци, които отказват да напуснат порутените си домове. Това обясни пред БНТ кметът на града Иван Портних. По думите му, все още има хора, които отказват да се изнесат от къщите си, които обаче са в такова лошо състояние, че представляват опасност за обитателите си. За целта се пишат заповеди за принудителна евакуация.

Принудително ще бъдат евакуираниварненци, които отказват да напуснат порутените си домове. Това обясни пред БНТкметът на града Иван Портних. По думите му, все още има хора, които отказват дасе изнесат от къщите си, които обаче са в такова лошо състояние, чепредставляват опасност за обитателите си. За целта се пишат заповеди запринудителна евакуация.

„Основен проблем в момента сеявява фактът, че има къщи, които са в много лошо конструктивно състояние, авътре живеят хора, които не искат да ги напускат. Създали сме условия да гипреместваме, да ги евакуираме по спешност, но за съжаление срещаме съпротива всамите хора“, заяви градоначалникът.

Към момента общинските служби саготови да стартират с обезпаразитяването на града, в момента в койторазчистването приключи. Дезинфекцията вече е започнала в сухите райони.

„В момента се влиза в малките улички. Вече трети ден помагамена хората да разчистят мазетата, които са пълни с тиня. Все още има многоработа, но пълен ресурс е впрегнат. Така че с разчистването се върви напред,” обясни Портних. След разчистването ще започне и миене нацентралните пътни артерии.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега