Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Европейски шампионат по мотокрос се провежда в село Порой

Европейски шампионат по мотокрос се провежда в село Порой

Стартираха състезанията от първия кръг от Европейския шампионат по мотокрос Grand Prix Bulgaria в класовете 65сс и 85сс и Източно европейския шампионат в класовете МХ1, МХ2 И МХ. Мотополигонът в село Порой, община Поморие посрещна над 100 състезатели от различни европейски държави.

Стартираха състезанията от  първия кръг от Европейския шампионат по мотокрос  Grand Prix Bulgaria в класовете 65сс и 85сс и Източно европейския шампионат в класовете МХ1, МХ2 И МХ. Мотополигонът в село Порой, община Поморие посрещна над 100 състезатели от различни европейски държави.

Събитието беше открито официално от кмета на община Поморие Иван Алексиев, председателя на Общински Съвет Поморие д-р Милена Енева, заместник-председателя Неделчо Стайков, представител на Европейския мотоциклетен съюз, президента на Българска Федерация Мотоциклетизъм Богдан Николов, народния представител д-р Галина Милева и заместник – областния управител Атанас Терзиев.

Събитието бе уважено и от народния представител Димитър Бойчев. Водосвет за здраве отслужи свещеноиконом Иван при храм „Рождение на Пресвета Богородица“ Поморие. Кметът Алексиев изказа благодарности към екипа на фирмата изпълнител по проекта за възстановяване на трасето  „МОСКОВ СТРОЙ“ и изрази гордостта си от това, че мотополигонът в с.Порой вече притежава лиценз за провеждане на Европейски първенства.

„За мен е изключително удоволствие да ви посрещна днес на това уникално съоръжение. След седемгодишно прекъсване трасето е възстановено и ето днес, на 24.03.2013 година, сме свидетели на първия кръг от Европейския шампионат по мотокрос. Успех на всички състезатели!“. След тези думи шампионите за 2012г. Николай Йончев и Юлиян Райчев тържествено вдигнаха националния флаг под звуците на българския химн. Състезанията ще продължат до 17:00 часа днес, тогава ще се състои и награждаването на участниците.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега