Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Един от най-известните изследователи на Древен Египет идва в Бургас

Един от най-известните изследователи на Древен Египет идва в Бургас

Авторът на революционната теория "Корелацията Орион" идва у нас за трети път.

През уикенда Бургас ще посрещне един от най-известните изследователи на Древен Египет и автор на световните бестселъри "Загадката Орион", "Пазителят на сътворението", "Тайната стая", "Египетският код", "Талисман" и др. Робърт Бовал. Той ще бъде гост лектор в семинар по археоастрономия, в който основни участници ще бъдат ученици от школата по физика и астрономия към ППМГ "Акад. Никола Обрешков" - Бургас.

Авторът на революционната теория "Корелацията Орион" идва у нас за трети път, но това ще бъде първото му участие в инициатива с културно-образователна и обществена насоченост към младите хора на Бургас.

Семинарът ще се проведе в зала 2 на Експоцентър "Флора" на 17 и 18 юни от 18 часа. В рамките на форума младежите ще се запознаят с основите на съвременната наука археоастрономия, която изучава познанията за Космоса и небесните тела на отдавна изчезнали цивилизации по техните мегалитни паметници и съоръжения. 


Робърт Бовал е роден в Александрия, но по-късно се установява в Англия. През 1973 г. той завършва с отличие строително инженерство в университета Southbank в Лондон. През 1990 г. получава следдипломна квалификация по Европейския маркетинг, отново с отличие.

Бовал е работил като строителен инженер в Англия, Султаната на Оман, Иран, Судан, Гвинея и Кот д'Ивоар, Саудитска Арабия, Франция. През 1994 г. той публикува първата си книга, "Загадката Орион" (с ко-автор Ейдриън Гилбърт), която става бестселър No.1 на Sunday Times във Великобритания, а по - късно и международен бестселър, преведен на повече от двадесет и пет езика.

Документални филми и предавания с участието на Робърт Бовал са излъчвани в редица международни телевизионни канали, сред които BBC, ABC, NBC, Fox Television, CNN, RAI, The History Channel, National Geographic, Discovery Channel, France A3 и Channel Four UK.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега