Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Единадесетият Ретропарад на класическите автомобили ще бъде под знака на Хот Род

Единадесетият Ретропарад на класическите автомобили ще бъде под знака на Хот Род

Край Пантеона в Морската градина ще се съберат над 100 модела.

За единадесета година Бургас ще бъде домакин на Ретропарад за класически автомобили. Този път датата е 7 юли (събота), от 10:00 часа. Край Пантеона в Морската градина ще се съберат над 100 модела. Тази година бургазлии и гостите на града ще могат да видят коли от типа Хот Род, които се възприемат като ново поколение тунинговани возила.

Хот Род са нестандартни модели, които се правят с части от различни автомобили, монтирани в зависимост от предпочитанията на конструктора. Освен уникални, тези машини почти винаги разполагат с мощен двигател, често "взет назаем" от друг автомобил, но винаги доработен и украсен, така че да се чува и забелязва. В България този тип коли не са често срещани, което ги прави изключително впечатляващи.

Част от тазгодишната автоизложба ще бъде и много рядък съветски правителствен автомобил на частен колекционер от Петрич. Наред с него ще бъдат показани и други луксозни социалистически возила, както и довоенни автомобили и камиони.Дебют ще направи варненски колекционер с много рядък модел на "Мерцедес" от 50-те години, а гости от Сърбия, Чехия и Словения ще представят изключително интересни и атрактивни возила.

Освен автомобили, на Ретропарада тази година ще бъдат показани и много интересни мотоциклети от страната и чужбина. Гост и участник ще бъде словенецът Петер Брон, който е собственик на най-големия мотоциклетен музей в Европа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега