Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Единични са постъпилите сигнали в КЗП на студентския празник

Единични са постъпилите сигнали в КЗП на студентския празник

Институцията е предприела действия по сигналите.

Единични са постъпилите сигнали вКомисията за защита на потребителите(КЗП) във връзка с 8 декември, заяви председателят Димитър Маргаритов в ефира на "Дарик".

Комисията е съдействала и на студенти, настанени в хотел в Семково, да получат печки, след като са сигнализирали за студени стаи. Имало е и оплакване, че в салона за хранене се пуши, като сигналът ще бъде предаден на РЗИ за извършване на проверка. Голяма част от резервациите са за двудневен престой, по според Маргаритов празникът до момента протича спокойно на фона на официалните данни, че около 25 000 студенти тази година ще ползват туристически услуги.

"Установихме, че в Банско многомалко звезден хотел се е рекламирал като малко по-звезден. Студентите бяхаразочаровани, че условията са мизерни", даде пример Маргаритов и обясни, четова е нелоялна търговска практика.  Послучая е извършена проверка, а засегнатите биха могли да потърсят обезщетениеслед влизането в сила на заповедта на Комисията.

Във връзка с пазаруването заКоледните и Новогодишните празници Маргаритов коментира осъществяваният отКомисията контрол по отношение на най-честите трикове при намаленията – неясен процентнамаление и неосигурени наличности спрямо обема на направената реклама.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега