Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Една година затвор за бургазлия, нарушил съдебна заповед и пребил майка си

Една година затвор за бургазлия, нарушил съдебна заповед и пребил майка си

43-годишният Сергей А. бе признат за виновен и ще трябва да изтърпи наказанието си при първоначален "строг" режим в затвор.

Бургаският районен съд постанови ефективна присъда от една година затвор за бургазлия, нарушил съдебна заповед и пребил майка си. 43-годишният Сергей А. бе признат за виновен и ще трябва да изтърпи наказанието си при първоначален "строг" режим в затвор, посочват от пресцентъра на прокуратурата.

Многократно осъжданият бургазлия бе изправен на съд за пореден път, след като на 11-и август т.г., близо час след полунощ, нарушил съдебна заповед за незабавна защита от домашно насилие и влязъл в жилището на майка си в кв. "Победа". Синът ударил жената със стол в главата и раменете, след което напуснал къщата и счупил един прозорец.

По данни на държавното обвинение, подсъдимият тормозел майка си от години.  Тя имала спокойствие само когато той е в затвора. Когато се напиел ставал агресивен, чупел покъщнина и я биел. Тя се страхувала от него. Едва през юли т.г. потърсила съдействие от адвокат и си изкарала ограничителна заповед.

Малко преди деня на инцидента, от полицията връчили заповедта на Сергей А. Въпреки това около 00:30 часа на 11.08.2017 г. подсъдимият се прибрал и започнал да блъска по вратата крещейки на майка си да му отвори. Пострадалата се страхувала, че той ще разбие вратата и ще стане още по-лошо и отворила. Подсъдимият влязъл, хванал за гушата майка си и я ударил със стол.

Присъдатана Районен съд – Бургас може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в града.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега