Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Експедиенти ще обиколят културните забележителности на Поморие

Експедиенти ще обиколят културните забележителности на Поморие

Община Поморие организира експедиентски културно-познавателен тур, съвместно с общините Айтос и Руен по проект „Развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на туристически район Поморийски залив и Източна стара планина”.

Община Поморие  организираекспедиентски  културно-познавателен тур,съвместно с общините Айтос и Руен по проект „Развитие на регионалниятуристически продукт и маркетинг на туристически район Поморийски залив иИзточна стара планина”.

В периода 13 – 15 юни 2014 г. пътнически агенти,автори на пътеводители, туроператори и туристически агенти ще се запознаят с културнитезабележителности на региона.Те ще посетят манастира „Св. Георги Победоносец”,архитектурен резерват „Стари Поморийски къщи”, църквата „ПреображениеГосподне”, историческия музей в гр. Поморие, тракийската култувата сграда„Хероон”, античната куполна гробница в местността „Палеокастро”, Музея на солта,останките от античната крепост „Аетос”, къщата – музей „Петър Станев” етнографскикомплекс „Генгер”, манастир „Св.Св. Йоаким и Анна”, етнографската сбирка вс.Люляково, община Руен.

На 14.06.2014 г. /събота/, от 09:30 часа, в зала № 2 на Община Поморие ще се проведепресконференция на тема: „Развитие на еко и селски туризъм в район Поморийскизалив и Източна стара планина, в която ще участват кметът на Община ПомориеИван Алексиев, кметът на Община Айтос Васил Едрев, кметът на Община Руен ИсмаилОсман и ръководителят на проекта Соня Енилова.

Експедиентският тур е в рамките на проект „Развитие на регионалниятуристически продукт и маркетинг на туристически район Поморийски залив иИзточна Стара планина”, Схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: BG161PO001/3.2-02/2011.,

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега