Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Екшън в "Сарафово": Полицаи гониха маскиран обирджия посред бял ден

Екшън в "Сарафово": Полицаи гониха маскиран обирджия посред бял ден

След кратко преследване, крадецът и неговия партньор все пак били задържани, а откраднатите вещи - намерени.

Екшън, достоен за Холивуд, се разигра в четвъртък в бургаския квартал "Сарафово". Служители на V РПУ се отзоваха на сигнал за домова кражба и се натъкнаха на маскиран обирджия. След кратко преследване, крадецът и неговия партньор все пак били задържани, а откраднатите вещи - намерени.

Сцената се разиграла посред бял ден. Сигналът за обира постъпил около 15:15 часа на 28-и септември. Униформените пристигнали на посочения адрес на ул. "Антон Иванов" в бургаския квартал и забелязали в двора на къщата съмнителен мъж.

Той също ги видял и побягнал. В движение  свалил и изхвърлил в съседния двор връхната си дреха, две текстилни ръкавици и шапка с прорези на очите. Следкратко преследване обаче бил задържан. Докато тичали след него полицаите забелязали и друг бягащ мъж, който също бил арестуван.

При последвалата проверка било установено, че и двамата са криминално проявени бургазлии. Маскираният е на 23 години, а партньорът му - на 27. При направения личен обиск, у първия обирджия са открити златни обеци, откраднатиот частната къща в кв. "Сарафово".

По данни на полицията, двамата влезли в сградата като разбили вратопрозорец към кухня, разположена на първия етаж. От вътрешността на жилището прибрали лаптоп, златни обеци, куфарс прибори за хранене и няколко парфюми.

В близост до къщата униформените открит лек автомобил "Фолксваген Поло", в който са откритии иззети отвертка, дистанционно за телевизор, мобилен телефон и ножици зарязане на метал.

Двамата бургазлии са задържани с полицейски заповеди за срокдо 24 часа. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на мъжетепродължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега