Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Елха на доброто" помага на деца в риск в Бургас за четвърта поредна година

"Елха на доброто" помага на деца в риск в Бургас за четвърта поредна година

Инициативата е на Областна администрация.

За четвърта поредна година областната администрация на Бургас постави своята "Елха на доброто" във фоайето на институцията. В дните до 20-и декември всеки може да постави нещичко под нея, с което да помогне на деца в риск от региона.

Събраните памперси, детски пюрета и храни за 0-3г., нови дрехи, обувки, играчки и лакомства, в навечерието на празниците ще достигнат до семействата, с които през годината е работил Областният координационен механизъм по деинституционализация на деца /OКМД/.

Дейността на Областния координационен механизъм се изразява в оказване на институционална подкрепа за проблемни, социално слаби семейства от област Бургас – предоставяне на техника, мебели, хранителни продукти, дрехи, осигуряване на медицинска помощ, а често и в осигуряване на работа и подпомагане в търсене на жилище. Целта му е децата да останат в семействата си и да се предотврати изоставянето им. 

Всеки, който желае може да се включи, дарявайки според възможностите си. Децата за на възраст от 0 до 16 г. За по-добрата организация на кампанията, молбата на организаторите е пакетите да съдържат бележки с опис на съдържанието им, както и за каква възраст са предназначени.

Дарения ще се събират всеки работен ден от в часовия интервал от 09:00 до 17:00 часа при портиера в Областна администрация Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега