Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Елхата грейна - Коледният сезон в Бургас е официално открит!

Елхата грейна - Коледният сезон в Бургас е официално открит!

Тази година светлините бяха включени поетапно от отличниците на града - учениците, малчуганите, отборите и съставите, пожънали най-големи успехи в учението, науката, изкуството и спорта.

Елхата на пл. "Тройката" и украсата в центъра на града грейнаха по време на традиционния празничен никулденски концерт. С това бе сложено началото на коледния сезон в Бургас. Тази година светлините бяха включени поетапно от отличниците на града - учениците, малчуганите, отборите и съставите, пожънали най-големи успехи в учението, науката, изкуството и спорта. Те бяха толкова многобройни, че се наложи да излизат на сцената на групи.

Концертът бе открит от именика - Ники Станоев, който бе водещ на спектакъла. Негов партньор на сцената бе Мария Силвестър. Актьорът, познат от "Домашен арест" и др., прояви всестранни таланти като дори свири на тромпет и танцува ръченица.

Поздрав към бургазлии отправиха възпитаниците на НУМСИ „Панчо Владигеров“, ПФА „Странджа“, хор „Милка Стоева, Клуб по спортни танци „Бургас 75“, Духов оркестър с диригент Христо Кожухаров. На сцената на пл. "Тройката" излезе и получилата днес званието "почетен гражданин на Бургас" Янка Рупкина. Още един "почетен гражданин" отправи музикален поздрав към няколкохилядната публика в центъра на града - певицата - емблема на Бургас - Тони Димитрова.

Когато удари часът Бургас да грейне в коледни светлини, кметът Димитър Николов и председателят на Общински съвет Константин Луков се появиха на сцената със специален гост - посланикът на Южна Корея Шин Бу-нам, който също поздрави бургазлии по случай празника и пожела на всички щастливи празници.

Традиционно, светването на коледната украса бе придружено с атрактивна заря, след която участниците в концерта поздравиха публиката с песен. Заедно с музикантите и изпълнителите пя и кметът на Бургас - Димитър Николов. Гвоздеят в програмата бе появата на "хедлайнъра" в никулденския концерт - Влади Ампов - Графа.

Още снимки от никулденския спектакъл можете да видите тук. Снимки от празничния ден в Бургас можете да разгледате тук.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега