Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ердоган е на път да избере смъртното наказание пред ЕС

Ердоган е на път да избере смъртното наказание пред ЕС

Над 1 млн. души се включиха в митинг в Истанбул, организиран съвместно от управляващите и опозицията в Турция. По време на събитието, турският президент Реджеп Ердоган обеща да връщането на смъртното наказание, ако народът иска това и парламентът гласува в подкрепа на тази мярка.

Над 1 млн. души се включиха в митинг в Истанбул, организиран съвместно от управляващите и опозицията в Турция. По време на събитието, турският президент Реджеп Ердоган обеща да връщането на смъртното наказание, ако народът иска това и парламентът гласува в подкрепа на тази мярка, въпреки предупрежденията на Евросъюза, че това ще сложи край на преговорите между организацията и Турция, пише в-к "Сега".

В речта си пред милионите турци Ердоган отправи тежки критики срещу Запада, като обяви, че европейските и американските партньори са проявили липса на съчувствие и подкрепа. "Целият свят реагира на нападението срещу "Шарли ебдо", нашият премиер се присъедини към демонстрация на улиците на Париж. Бих се надявал лидерите на западния свят да бяха реагирали (на опита за преврат) по същия начин, а не да се задоволяват с няколко клишета", каза Ердоган.

По-късно пред френския в. "Монд" той заяви, че турците са били оставени сами по време на неуспешния преврат и сега не приемат критики от Запада. Ердоган пак обвини ЕС, че не изпълнява обещанието си за визова либерализация и Анкара ще се откаже да изпълнява споразумението с ЕС от 18 март за бежанците.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега