Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Жан и Беатрис отново ще търсят любовта в Бургас през януари

Жан и Беатрис отново ще търсят любовта в Бургас през януари

Пиесата гостува отново в Бургас на 30 януари.

”Млада наследница, напълно с ума си  и с ясно съзнание, никога никого не обичала, нито майка си, нито баща си, нито котката си, търси мъж, който да успее да я заинтересува, развълнува и прелъсти. В посочения ред. Срещу значително възнаграждание”.

С тази обява героинята на Елена Петрова в продукцията на Театър “Българска армия” - “Жан и Беатрис” се надява да открие любовта в големия град. Тя търси своя принц в море от стъклени небостъргачи.

В пиесата на Карол Фрешет двама самотници, които са възприели жестоките правила на големия град, търсят истината за себе си и за другия, но като че ли това вече е невъзможно. Има ли истина? Каква е тя? Можем ли да застанем голи пред огледалото на другия? Приказката има ли добър край? Или краят е предизвестен? А може би е просто знак за ново начало?

Режисьор на продукцията е Бойко Илиев. В главните роли влизат Елена Петрова и Иван Радоев. Сценографията и костюмите са дело на Нина Пашова. Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да проследят историята на Жан и Беатрис на 30 януари, от 19:00 часа в залата на Кукления театър.

”Жан и Беатрис” гостуват в Бургас по покана на Маруся Русева и “Арт Ателие”. Билети за постановката можете да откриете на касата на НХК. За повече информация: тел. 0894/898-098.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега