Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Жена ми се казва Борис" се завръща на бургаска сцена в края на март

"Жена ми се казва Борис" се завръща на бургаска сцена в края на март

Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да видят “Жена ми се казва Борис” на 29 март.

Щурата комедия "Жена ми се казва Борис" отново ще гостува на бургаска сцена в края на март. Поради големия интерес, само месец след последното си гостуване в крайморския град, актьорите от постановката на режисьора Владлен Александров отново ще представят историята на Жорж и Борис в залата на НХК.

Изневяра - а след това и опасност на високи обороти, когато любовницата на Жорж внезапно заявява, че ще се срещне с жена му и ще й разкаже за тяхната двугодишна връзка. И точно тогава се появява Борис - “спасителят”, който трябва да измъкне неверника от кашата, в която се е забъркал. Но дали ще бъде толкова лесно?

Автор на комедията “Жена ми се казва Борис” е Рафи Шарт. Режисьор на българския прочит е Владлен Александров, а в главните роли влизат Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Петьо Петков - Шайбата, Диана Любенова, Ернестина Шинова и Жанина Дончева.

Угрински, в ролята на Борис, ще трябва да измъкне Гъмов, или Жорж, от неприятната ситуация, в която сам се е наредил. “Спасителят” обаче ще забърка такъв вихър от недоразумения, че една провинциална брачна двойка панически ще бяга от Париж, за да е далеч от столичните безумия, една жена ще изгуби мъжа си, друга любовника си, един мъж през съвсем кратки отрязъци от време ще се чувства ту като рогоносец, ту като щастлив съпруг, друг пък ще загуби представа за сексуалната си ориентация.

Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да видят “Жена ми се казва Борис” на 29 март, от 19 часа, в залата на НХК. Постановката гостува в града по покана на Маруся Русева и “Арт Ателие”. Резервации се приемат на телефон 0894/898-098. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега