Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Жълт код за ниски температури е в сила за Бургас и още 22 области

Жълт код за ниски температури е в сила за Бургас и още 22 области

Валежите ще отслабнат и спрат.

Жълт код за ниски температури и вятър е обявен в 23 области на страната, сред които и Бургас. В региона е в сила и предупреждение от първа степен за силен север-североизточен вятър, който ще създава впечатление за по-студено време. Максималните температури ще са от -5/-2 градуса в Северна до -1/4 градуса в Южна България.

Днес преди обяд все още на места, главно в Южна България ще превалява сняг, но до края на деня валежите трябва да спрат, прогнозират от НИМХ, цитирани от ИА "Фокус". След обяд над Западна България облачността временно ще се разкъса и намалее.

По Черноморието ще остане ветровито със силен до бурен вятър от север-североизток. След обяд и в южнитерайони валежите ще спират. Температурите ще продължат да се понижават и максималните ще са от минус 1до 2 градуса, само в най-южните райони до 5 градуса. Температурата на морската вода е 10-13 градуса. Вълнението на морето щебъде 4-5 бала.

В планините в сутрешните часове все още ще вали слаб сняг, но до обяд в повечето места ще спре. След обяднад масивите от Западна България облачността временно ще се разкъса и намалее. Най-късно ще спратснеговалежите в Рило-Родопската област и Странджа и Сакар. Ще духа умерен до силен североизточен вятър.Застудяването ще продължи и максималната температура на височина 1200 метра ще е около -4 градуса, на 2000 метра – около -8 градуса.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега