Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

За два дни се събраха близо 1000 подписа в защита на болницата в Поморие

За два дни се събраха близо 1000 подписа в защита на болницата в Поморие

Усилията на кмета Иван Алексиев да намери решение на проблема продължават.

Само за два дни, подпискатаинициирана от граждани на Поморие в защита на местната болница, събра близо1 000 подписа. Тя е адресирана лично до премиера Бойко Борисов и цели спешни меркиза запазване дейността на МБАЛ Поморие и промяна в политиката на общинскотоздравеопазване в България.

Към момента, в МБАЛ Помориепродължава да работи Спешният център,  Медицинскицентър I, общопрактикуващителекари и лекарските кабинети. Не се приемат пациенти за стационар.Усилията на кмета Иван Алексиев данамери решение на проблема продължават.

Общината продължава да изплаща пътнитеразходи на пътуващите от Бургас лекари от Спешна помощ, ежемесечно осигурявасредства за работни заплати на шофьорите на медицински автомобили, за гориво насъщите и за охрана на МБАЛ.

Следващата седмица събранитеподписи ще бъдат представени и на министъра на здравеопазването и на управителяна НЗОК, които до момента не са намерили за необходимо да се свържат с ръководствотона МБАЛ Поморие или на Община Поморие, за да се обсъдят възможности запреодоляване на кризата в здравеопазването на една от българските общини –Поморие.

"Днес е денят на българския лекар!Желаем на всеки един търпение и вяра! Зад вас стоят милиони хора, които саготови да бранят достойнството на българския лекар", заявяват от поморийската община.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега