Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

За малките големи неща в живота

За малките големи неща в живота

Дълъг и труден е пътят, който цели да подобри живота на децата ни. Границата между добрите намерения и грубото вмешателство в чуждия живот е много тънка.

Дълъг и труден е пътят, който цели да подобри живота на децата ни. Границата между добрите намерения и грубото вмешателство в чуждия живот е много тънка. Още по-сложен е въпросът, когато се отнася до деца и младежи, прекарали живота си по институции, без семейства и без добри модели за подражание.

Колкото и да е трудно, когато се отнася до децата на България трябва да се проявява постоянство, търпение и да се засвидетелства много любов. Тези инвестиции дават резултат, но е нужно време.

Искра Йорданова е от Защитеното жилище в с. Бата. В Каблешково, където работи, е намерила лични документи на чуждестранен гражданин и ги е предоставила на органите на МВР. Тази на пръв поглед малка случка е илюстрация за това, че когато едно дете попадне в здрава среда, когато хората, които го заобикалят са със здрав морал и високи ценности, то човешката същност може да бъде моделирана по възможно най-добрия начин. В този случай ролята на възпитателите, на педагозите, на всички възрастни, с които контактува във всекидневието си Искра е огромна и благотворна.

Община Поморие, в лицето на кмета Иван Алексиев изказва специални поздравления на Искра Йорданова за благородната й постъпка, както и на нейните възпитатели, педагози и приятели от защитеното жилище, които са помогнали за изграждането й като личност.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега