Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

За пореден път Бургас ще е домакин на годишния конгрес на зъболекарите у нас

За пореден път Бургас ще е домакин на годишния конгрес на зъболекарите у нас

Официалното откриване ще е на 07 юни, от 19.00 ч., на открита сцена "Охлюва".

За пореден път Бургас ще е домакин на годишния конгрес на зъболекарите у нас. 18-ото издание на форума ще се състои в периода 07-09 юни. Той е част от програмата за продължаващо медицинско обучение на Световната дентална федерация (FDI). Официалното откриване ще е на 07 юни, от 19.00 ч., на открита сцена "Охлюва", а краят ще бъде отбелязан в 20.00 ч. с коктейл в Културен център "Морско казино" - Морска градина, гр. Бургас.

Официални гости на събитието ще бъдат д-р Питър Енгел, председател на Германската дентална камара, д-р Хрвое Пезо, председател на Хърватската дентална камара, д-р Мариян Денковски, председател на Македонската дентална камара, които идват за политическа среща в страната ни. В научната програма на Конгреса лекции ще изнесат световно известни лектори от Франция, Испания, Великобритания, Египет, Гърция, Япония, Ливан, Германия и България. Конгресът ще бъде съпроводен от голямо Дентално изложение, в което ще се включат над 50 фирми.

Традиционно преди откриването на Конгреса ще се проведе изключително важен Управителен съвет на БЗС, на който ще бъдат обсъдени въпроси и взети решения, отнасящи се пряко към здравноосигурените граждани на Република България.

Част от тях включват въвеждането на изработването на протези по НРД 2018 г., изпълнение изискванията на Регламент на Европейски съюз за защита на личните данни, отпадането на амалгамата от номенклатурата на материалите, използвани в денталната медицина, усъвършенстване на продължаващото медицинско обучение като задължителна част от развитието на лекарите по дентална медицина и не на последно място изработване на стратегия, включваща в себе си период от 5 години.

Наред с това ще се състои важна международна политическа среща, в която ще вземат участие представители на Германската дентална камара, Македонската дентална камара и Хърватската дентална камара, на която ще бъдат разгледани важни въпроси, отнасящи се към формиране на политики в сферата на денталната медицина на европейско ниво.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега