Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

За първи път Созопол ще има Коледен базар и новогодишен концерт на открито

За първи път Созопол ще има Коледен базар и новогодишен концерт на открито

Базарът ще продължи от 20 декември до 7 януари.

По-малко от месец след изборите новата администрация в Созопол е вече готова с концепцията си за предстоящите Коледни и Новогодишни празници. Общината и Общинският съвет планират коледен базар и новогодишен концерт на открито.

Базарът ще събере на едно място местни производители, търговци и изложители, които ще представят своята продукция на централния площад до амфитеатъра.  Официалното откриване ще бъде след месец - на 20 декември от 17.30 часа.

Към момента своето участие са заявили няколко майстора на скарата, информират от пресцентъра на созополската Община. Ще има вино и ракия, греяни напитки, био пчелни продукти и медовина. Своето място в Коледния базар вече намериха и производители и търговци на сувенири, керамика и бижута. Организаторите на Коледния базар са осигурили 15 къщички за търговска дейност, като повече от половината от тях вече са ангажирани. Базарът ще бъде отворен до 7 януари 2020 година.

Той ще бъде съпътстван и с богата културна програма, която ще бъде осигурена от Община Созопол и местни меценати. За целта ще бъде изградена специална сцена, където първи ще стъпи Дядо Коледа на 9 декември, за да бъдат запалени коледните светлини и да се даде старт на Коледните празници. Добрият старец ще посети многократно Коледния базар в дните от 21 до 23, за да раздаде подаръци на созополските малчугани.

Отново Коледният базар ще бъде мястото, където созополчани за първи път ще посрещнат Новата година на открито пред елхата с много настроение и надежда за по-добри дни за хилядолетния град.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега