Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

За първи път в Бургас! МЦ "Оксиком" пуска онлайн консултации в реално време

За първи път в Бургас! МЦ "Оксиком" пуска онлайн консултации в реално време

Пациенти от цялата страна вече имат възможност да получат консултация с офталмолог напълно безплатно в интернет. Медицински център „Оксиком“ – Бургас е първият в града, който предлага онлайн услугата ежедневно и в реално време. Експертите от здравното заведение ще бъдат на разположение на пациентите в мрежата всеки делничен ден, между 15:00 и 16:00 часа.

Пациенти отцялата страна вече имат възможност да получат консултация с офталмолог напълнобезплатно в интернет. Медицински център „Оксиком“ – Бургас е първият в града,който предлага онлайн услугата ежедневно и в реално време. Експертите отздравното заведение ще бъдат на разположение на пациентите в мрежата всекиделничен ден, между 15:00 и 16:00 часа.

Консултациитеще се осъществяват в специалнасекция на обновения сайт на МЦ „Оксиком“ под формата начат. Всеки специалист ще може да обслужва по няколко пациенти едновременно,което означава, че възможно най-голям брой граждани ще имат възможността да сепосъветват с лекар, без да чакат за отговор с дни. Потребителите ще могат дапреценят дали се нуждаят от спешен час за преглед, да получат второ мнение, илипросто да потърсят съвет за превенция на бъдещи здравословни проблеми.

Безплатнитеонлайн консултации в реално време са естествено продължение на стартиралата вначалото на 2017-а година инициатива на МЦ „Оксиком“ в социалната мрежа„Фейсбук“ – „Вие питате, ние отговаряме“. Новото в случая е, че всеки ще имавъзможност да отправи лично питането си и да получи отговор на момента.Онлайнвръзката със специалист е предпочитан метод за консултация и превенция, предчесто използваното от потребителите „питане на Google“.

Лекарите от бургаскатаклиника апелират пациентите винаги да се обръщат към експерт, вместо да сепредоверяват на милионите статии в интернет, тъй като единствено трениран лекарможе да разпознае евентуалния риск за здравето по симптомите на човека.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега