Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаха 15 мъже при спецакция срещу наркотиците и лихварството в Бургаско

Задържаха 15 мъже при спецакция срещу наркотиците и лихварството в Бургаско

Образувани са шест бързи полицейски производства, четири досъдебни производства и две преписки.

15 мъже на възраст между 20 и 40 години бяха задържани при специализирана полицейска операция срещу производството и разпространението на наркотици и лихварството, проведена в региона, информират от ОДМВР - Бургас.

Образувани са шест бързи полицейскипроизводства, четири досъдебни производства и две преписки. Иззето е голямо количество от различни по вид наркотични вещества,сред които: марихуана, метамфетамин и хитовата дрога „чай”. По последни даннина специалистите т.нар. „чай” съдържа синтетични канабиноиди, чието действиенаподобява активната съставка на канабиса – тетрахидроканабинол. Употребата натози тип дрога крие големи рискове за здравето, тъй като освен биологични, можеда отключи и психически проблеми.

В бургаския квартала "Победа" езадържан 39-годишен криминално проявен мъж, от чийто дом на улица "Кракра",са намерени и иззети голямо количество канабис и електроннавезна. Установени са и двама дилъри, работещи за него по разпространениена наркотичните вещества, които са разпитани в качеството си на свидетели по образуванотодосъдебно производство.

Отжилище, разположено на ул. "Зора" в същия квартал, обитавано от брата на задържания 39-годишен мъж, също криминално проявен, 47-годишен, са намерени и иззети две чужди личникарти, тетрадка с имена на лица кредитополучатели, талон за МПС, нотариалниактове и договор за предоставяне за ползване на недвижим имот, дадени като залогсрещу получени парични средства. Разпитани в качеството на свидетели самножество кредитополучатели.

По случая е образувано досъдебно производство за лихварствои извършване без разрешение на банкови и други финанасови сделки. Работатапо цялостно документиране на престъпната дейност на 15-те мъже, задържани засрок от 24 часа при специализираната полицейска операция, продължава отслужители на ОДМВР – Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега