Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаха бургазлия, залагал в нета с чужда банкова карта

Задържаха бургазлия, залагал в нета с чужда банкова карта

Той източил 690 лева от сметката на бургазлийка, опитал да изтегли още 2 500.

Служители от сектор„Икономическа полиция” при ОДМВР – Бургас установиха извършителя нанеправомерни транзакции в размер на 690 лв. и опити за подобнитранзакции в размер на 2 500 лв. посредством банковата карта на 42-годишна бургазлийка. Отговорен за престъплението е 25-годишен бургазлия.

Той твърди, че е намерил картата в района на Младежкия дом. Вместо да я предаде на полицията обаче, той я използвал за залози в интернет. При извършено претърсванев дома му са намерени вещи и предмети, имащи отношение към осъщественотопрестъпление, както и банковата карта на потърпевшата. Бургазлията е задържанза срок от 24 часа, като е образувано досъдебно производство.

Припомняме, че това епоредния случай, при който служители от сектор „Икономическа полиция” при ОДМВР– Бургас са установили неправомерно ползване на чужди платежни инструменти. Подобнислучаи бяха регистрирани в началото на годината, като тенденцията е неправомернитетранзакции в интернет-пространството да се запазват, което предполага повишенаактивност на оперативните действия,извършвани от спец-служителите на сектор „Икономическа полиция”. 

ОДМВР – Бургас призовава граждани, потърпевши от подобен роднеправомерни посегателства, да потърсят съдействие и да съобщят в сектор„Икономическа полиция” при ОДМВР – Бургас, на адрес : ул. „Христо Ботев” № 46.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега