Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаха обявен за издирване затворник в бургаска клиника

Задържаха обявен за издирване затворник в бургаска клиника

Измамникът се представил за брат си, постъпвайки в лечебното заведение.

Обявен за издирване с Европейска заповед за арест 56-годишен мъж безадържан в клиника по кардиохирургия в Бургас, информират от ОДМВР - Бургас. Акцията е резултат от подаден от медиците сигнал, уточняват властите.

Издирваният мъж постъпил в клиниката под фалшиво име. Представил се за 62-годишния Симеон от град Мартен (Русе). Заявил, че не носи личната си карта, но бил пациент на болницата преди време. Нуждаел се от спешна операция.

Специалистите в лечебното заведение го подготвили за интервенцията, но междувременно установили, че две години по-рано на този пациент е поставен байпас. Кардиооперацията стартирала, но лекарите не открили наличенбайпас, което ги навело на мисълта, че пациентът е измамник.

Екипът на болницата се обърнал към полицията. Операцията приключила успешно, а през това време служителите на реда установили, че пациентът не е 62-годишният Симеон, а в действителност е неговият брат - Георги.

56-годишният мъж е бил обявен за общодържавно издирване през август 2015 год.,когато след домашен отпуск от затвора в Белене /където изтърпявал присъда заизвършени измами/, не се завърнал.

Вероятно използвайки поразителната прилика сбрат си, Георги решил да се подложи на сърдечна операция в същата клиника, вкоято преди години помогнали на 62-годишния Симеон, разчитайки че разходите щесе начислят на здравноосигурения му роднина.

След като Георги излязъл от упойка и по преценка на лекарския екип залипса на фактори, застрашаващи здравословното му състояние, 56-годишният обявенза общодържавно издирване мъж, е приведен в бургаския затвор.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега