Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаха украинец за серия кражби от кафе-автомати в Приморско

Задържаха украинец за серия кражби от кафе-автомати в Приморско

Служителите от Районно управление – Приморско със съдействието на служители от Районно управление - Созопол задържали криминално проявения и осъждан М.Е., 28-годишен / украински гражданин/, временно живеещ в с. Равадиново, който не притежава документ за самоличност, за това че на 15/16.12.т.г., чрез взломяване на два кафе-автомата, разположени в Приморско, откраднал монети на стойност около 420 лева и направил опит за кражба на сумата от 70 лева от трети кафе-автомат, който взломил, както предходните два.

Служителите от Районно управление– Приморско със съдействието на служители от Районно управление - Созоползадържали криминално проявения и осъждан М.Е., 28-годишен / украинскигражданин/, временно живеещ в с. Равадиново, който не притежава документ засамоличност, за това че на 15/16.12.т.г., чрез взломяване на два кафе-автомата,разположени в Приморско, откраднал монети на стойност около 420 лева и направилопит за кражба на сумата от 70 лева от трети кафе-автомат, който взломил, кактопредходните два.

М.Е. направил пълни самопризнанияза случаите и описал точния механизъм за извършване на кражбите. В резултат на полицейските действия е констатирано, че28-годишният украинец взломил и четвърти кафе-автомат, собственост на 40-годишенмъж от Приморско, монтиран в крайморския град, от който извършил кражба нанеустановена парична сума. Е.М. е задържан с прокурорско постановление напрокурор от Районна прокуратура – Царево за срок от 48 часа. Работата по случаите продължаваот служители на Районно управление – Приморско. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега