Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Закопчаха Хамстера при акция срещу склоняването към проституция

Закопчаха Хамстера при акция срещу склоняването към проституция

Антон Петров-Хамстера е задържан при спецакция на ГДБОП и Националната следствена служба.

Антон Петров-Хамстера е задържан при спецакция на ГДБОП и Националната следствена служба. Операцията разбила организирана престъпна група за склоняване към проституция, съобщиха от МВР. В хода на операцията са арестувани трима души.

В 12.55 ч. на Летище "София" са спрени за проверка непосредствено преди полет за чужбина две жени, работещи в модна агенция, и придружаващият ги мъж. Извършен им е личен обиск. Иззети са 3 преносими компютърни конфигурации, 3 SIM карти на български мобилни оператори, 3 SIM карти на белгийски мобилни оператори, договори за наем на помещения в чужбина. Тримата са разпитани като свидетели.  

По време на операцията са задържани за срок от 24 часа двама мъже, за които има данни,  че са събирали пари, заработени от проституция. 26-годишният Ц.Ц. е служител в охранителна фирма, криминално проявен, а 29-годишният М.Й. – собственик на модната агенция. Те предавали парите на Антон Петров-Хамстера, който е с криминална регистрация за побой на обществено място през 1997 г., криминално проявен за отвличане през 2009 г., припомнят от МВР. Предстои повдигането на обвинения на тримата задържани.

Припомняме, че това не е първият арест на Антон Петров през май той беше задържан от полицията заради оперативна информация, че подготвя покушение срещу председателя на Софийския градски съд Владимира Янева. Тогава на Хамстера му беше съставен само предупредителен протокол.

Преди това пак се разигра подобен сюжет, когато Хамстера беше задържан заедно с бургаския наркобос Димитър Желязков-Очите. Антон Петров-Хамстера е обвиняем по делото "Октопод". Първоначално той беше задържан и като част от организираната група за отвличане "Наглите", но участието му не беше доказано.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега