Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Закопчаха трима в "Изгрев" за производство и разпространение на дрога

Закопчаха трима в "Изгрев" за производство и разпространение на дрога

Закопчаха трима в "Изгрев" за производство и разпространение на дрога, съобщават от полицията. Вчера служители от отдел «Криминална полиция» и сектор «Специализирани полицейски сили» при ОДМВР – Бургас задържали в района пред бл. 7 в к-с «Изгрев» в момент на разпространение на наркотични вещества 40-годишния К.П. от Бургас, в когото е намерено и иззето хартиено пакетче, съдържащо бяло прахообразно вещество /метамфетамин/.

Закопчаха трима в "Изгрев" за производство и разпространение на дрога, съобщават от полицията. Вчера служители от отдел «Криминална полиция» и сектор «Специализираниполицейски сили» при ОДМВР – Бургас задържали в района пред бл. 7 в к-с «Изгрев»в момент на разпространение на наркотични вещества 40-годишния К.П. от Бургас, вкогото е намерено и иззето хартиено пакетче, съдържащо бяло прахообразновещество /метамфетамин/.

При извършеното претърсване на ползвания от К.П. автомобил«Ауди», с бургаска регистрация, са намерени и иззети три полиетиленовипакетчета с жълто прахообразно вещество /метамфетамин/. При провеждането надопълнителни оперативно-издирвателни мероприятия са задържани 22-годишниятП.Т. и 28-годишният Ж.Б., и двамата от Бургас, като при извършения им личен обиск в П.Т.е намерено хартиено пакетче с метамфетамин, а в Ж.Б. - четири пакетчета сметамфетамин.

Извършено е претърсване в жилище, разположено в бл. 135 в к-с «Изгрев»,за което е установено, че е ползвано от задържаните за произвеждане насинтетични наркотични вещества /рениирени и иззети са прибори и прекурсори,необходими за производство на наркотични вещества/. К.П., П.Т. и Ж.Б. сазадържани за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители наПето Районно управление «Полиция» - Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега