Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Закриват структурите "Средни данъкоплатци и осигурители" в Бургас и още три града

Закриват структурите "Средни данъкоплатци и осигурители" в Бургас и още три града

След 1 май 2014 г. се закриват структурите „Средни данъкоплатци и осигурители“ на НАП във Варна, Бургас, Велико Търново и Пловдив, съобщават от пресцентъра на приходното ведомство. Обслужването на фирмите преминава към офиса на НАП по регистрация на съответното дружество.

След 1 май 2014 г. се закриватструктурите „Средни данъкоплатци и осигурители“ на НАП във Варна, Бургас,Велико Търново и Пловдив, съобщават от прсецентъра на приходното ведомство. Обслужването на фирмите преминава към офиса на НАП порегистрация на съответното дружество. Всички клиенти на администрацията сауведомени за предстоящите организационни промени, като допълнително информацияможе да се намери на интернет страницата на НАП.

Освен това, ТД „Големи данъкоплатци и осигурители“ на НАП е с нов адрес. Структурата, която обслужва най-големите клиенти на Агенцията, вече се намира на ул. „Аксаков“ № 29 в София. Досега органите по приходите се  помещаваха на ул. „Врабча“ № 23. Всички клиенти на дирекцията са уведомени за промяната.            

Повечеинформация, банковите сметки на офисите на НАП, както и контакти на структуритена Агенцията, клиентите могат да получат на информационния телефон 0700 18 700на цената на един разговор.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега