Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Заличиха 18 дружества, регистрирани като туроператори и турагенти

Заличиха 18 дружества, регистрирани като туроператори и турагенти

Удостоверенията за дейност, които министерството издава, не са получени в оригинал в двумесечен срок от уведомяването на заявителите.

Министерството на туризма заличи 18дружества, регистрирани като туроператори и туристически агенти от Националниятуристически регистър (НТР). Това става със заповед на министъра на туризмаНиколина Ангелкова по мотивирано предложение на Експертната комисия порегистрация на туроператори и туристически агенти (ЕКРТТА).

Причината е, чеудостоверенията за дейност, които министерството издава, не са получени воригинал в двумесечен срок от уведомяването на заявителите, каквото еизискването според Закона за туризма. Ако удостоверението не е получено,съответно дружеството няма право да извършва туроператорска и/или турагентскадейност.

Със заличаването на регистрацията сепреустановява и действието на удостоверението. Определен е период от двегодини, през които заличеното лице няма право да заявява регистриране заизвършване на туроператорска и/или туристическа агентска дейност, считано отдатата на издаване на настоящата заповед.

Заличените дружества няма да бъдатпремахнати от НТР, но ще бъде отразена заповедта за заличаването им. Такапотребителите ще получават информация дали туроператорът и турагентът сакоректни и извършват дейност, спазвайки Закона за туризма.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега