Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Заловиха българин с над кило и половина хероин на МП "Лесово"

Заловиха българин с над кило и половина хероин на МП "Лесово"

Служители на МП "Лесово" заловиха българин при опита му да внесе в страната 1,538 кг хероин. Дрогата била разпределена в пакети, част от които облепени по тялото му, друга част прибрани в ръчната му чанта. Иззетото количество наркотик е достатъчно за 15 000 дози на черния пазар, а стойността му по цени на съдебната система е до 200 000 лева.

Служители на МП "Лесово" заловиха българин при опита му да внесе в страната 1,538 кг хероин. Дрогата била разпределена в пакети, част от които облепени по тялото му, друга част прибрани в ръчната му чанта. Иззетото количество наркотик е достатъчно за 15 000 дози на черния пазар, а стойността му по цени на съдебната система е до 200 000 лева.

Нарушителят пътувал сам с лек автомобил с българска регистрация. При преминаването му през пункта на път от Турция към България, колата била селектирана за щателна митническа проверка. При инспекцията, включително и с рентгенова апаратура, не са открити тайници или съмнителни обекти.

При извършения личен преглед на шофьора митническите служители откриват, че около кръста му са увити с тиксо два пакета, съдържащи прахообразно вещество. От чантата, която е носел през рамо, е иззет още един пакет с кафеникав прах. При извършения полеви наркотест веществото и в трите пакета реагира на хероин.

Шофьорът  е задържан. Срещу него е образувано досъдебно произвоство по чл. 242  ал. 2 от НК по описа на Митница Бургас, което се провежда от резследващ митнически инспектор от Митница Бургас под надзора на Окръжна прокуратура Ямбол.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега