Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Заловиха крадец, обрал бургазлия два месеца, след като излязъл от затвора

Заловиха крадец, обрал бургазлия два месеца, след като излязъл от затвора

Задържаният се смята за извършител на множество кражби на велосипеди и строителни инструменти от избени помещения в целия град.

Служители на "Криминална полиция" и І РПУ установиха и заловиха крадец, обрал бургазлия два месеца, след като излязъл от затвора. 35-годишният варненец нападнал жертвата си рано сутринта на 7-и май и му взел портфейла. Сцената се разиграла около 5:40 часа сутринта, в района на баничарницата срещу "Чадъра" на бул. "Демокрация.

От извършената проверка е установено, че варненецът излязъл от затвора на 10март, като до момента се смята за извършител на множество кражби на велосипеди истроителни инструменти от избени помещения в целия град. Средтези кражби е и последната от 4-ти май, когато чрез взломяване на входната вратана избено помещение, разположено на ул."Дунав" № 9 в ж.к."Братя Миладинови", крадецът взел велосипед, бормашина и ъглошлайф, собственост на 56-годишен бургазлия.

Откраднатите вещи са пласирани за ниски суми на бургазлии, най-вече от кв. "Победа". Задържаният мъж е направил пълни самопризнания за престъпните си деяния, като част ототкраднатите вещи са намерени и иззети. Задържан е за срок от 72 часа, катопредстои внасяне на искане за постоянна мярка "задържане под стража".

Работатапо случаите продължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега