Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Западът се подготвя за въоръжена намеса в Сирия

Западът се подготвя за въоръжена намеса в Сирия

Докато Русия и Китай в Съвета за сигурност на ООН остават категорично против използването на военна сила срещу Сирия, интервенция няма да има.

Въоръжените сили на САЩ и Великобритания обсъждат възможностите за пряка военна намеса в Сирия, макар в момента Лондон и Вашингтон официално изключват такава възможност, заяви бившият командващ британските сили в Афганистан полковник Ричард Кемп, цитиран от ИТАР-ТАСС.

Полковник Кемп е сред авторите на доклад, разпространен днес от един от най-влиятелните центрове за военни анализи във Великобритания - Кралския институт на обединените въоръжени сили, според който Западът може да предприеме военна интервенция в Сирия.

"В момента се извършва необходимата щабна работа по подготовка на евентуална военна намеса в Сирия", заявява полковник Кемп в интервю за телевизия "Sky news". Според него това е необходимо, за да може на политическото ръководство веднага да бъдат представени варианти за военна намеса, ако това се наложи.Кемп не изключва възможността още отсега на територията на Сирия да има разположени британски специални чести.

Въпреки това той подчерта, че докато Русия и Китай в Съвета за сигурност на ООН остават категорично против използването на военна сила срещу Сирия, интервенция няма да има, но западните войски може да бъдат поканени от правителство на опозицията, след като тя обяви, че е новата власт в Сирия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега