Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Заподозреният за двойното убийство в Костенец Стоян Зайков е мъртъв

Заподозреният за двойното убийство в Костенец Стоян Зайков е мъртъв

От полицията твърдят, че срещу него не е стреляно, вероятно сам е отнел живота си.

Заподозреният за двойното убийство в Костенец Стоян Зайков бе открит мъртъв в района на Долна баня. От полицията твърдят, че срещу него не е стреляно, вероятно сам е отнел живота си.

Издирваният мъж е бил обграден от силите на реда в рамките на спецоперация на Специализирания отряд за борба с тероризма, Главните дирекции „Гранична полиция” и „Национална полиция”, Жандармерия и отряда „Кобра” при СДВР.

"При опит да бъде задържан е открил огън по полицаите. Те са отговорили с предупредителна стрелба, според инструкциите. Чул се е изстрел, с който най-вероятно Зайков е отнел живота си", съобщи на извънреден брифинг вътрешният министър Младен Маринов.

Той уточни, че в операцията по издирването на заподозрения Стоян Зайков са били предприети различни издирвателни действия с технически средства, фотокапани, направен е бил анализ на движението на беглеца. На тази база са били предприети действия по отвличане на вниманието му.

От направените анализи и профила, изготвен от психолозите от Института по психология на МВР, беше установено движението на издирвания и изяснено, че през последните дни той е пребивавал в района от Горна Василица, Долна Баня, с. Костенец и Вили Костенец, Св. Спас, където в разбити къщи по безспорен начин бе доказано присъствието му. 

"Снощи, при  скрито наблюдение и колеги на обход в района забелязаха лице, което отговаря на описанието на издирвания. Спрямо  издирвания не е употребявано оръжие или физическа сила. По случая е образувано следствено дело, в рамките на което ще бъдат изяснени обстоятелствата. Предстоят множество експертизи", коментира директорът на ОДМВР-София старши комисар Николай Спасов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега