Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започва Данъчната кампания 2019!

Започва Данъчната кампания 2019!

Тази година тя се забави заради законодателни промени.

Днес започва Данъчната кампания 2019. Тази година тя се забави заради законодателни промени, според които в дните между 1-ви и 10-и януари в Националната агенция за приходите се извърши годишно приключване.

Образците на данъчни декларации за облагане на доходите на физическите лица и за облагане с корпоративни данъци са публикувани на сайта на НАП. Декларациите за доходите на физическите лица могат да бъдат подадени най-рано на 10 януари - както по електронен път, така и на място в офисите на НАП.

Крайният срок за подаване на декларация е 1-ви април. Срокът за ползване на 5% отстъпка за ранно деклариране и плащане през 2019 година е 31 януари.

Данъчни облекчения за деца, дарения или ипотечни кредити на млади семейства ще могат да ползват само тези, които нямат неплатени задължения към фиска или глоби към КАТ.

Подаването на Декларации за облагане с корпоративни данъци чрез електронната услуга също стартира днес. По електронен път няма да може да се подава заявление за регистрация и дерегистрация по Закона за ДДС. Тези документи ще се приемат само на хартиен носител в офиса на НАП по регистрация.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега